Flygfestcamping

Vi tillhandahåller campingplatser likt tidigare år. Platserna finns i centrala Dala-Järna och det är nära till Flygfestarenan. Det är också nära till matbutik och lite shopping

Köp dina biljetter till Flygfestcampingen och säkra din plats redan nu!
Konceptet är enkelt och priset fast – Kom tidigt och bo länge så blir det billigare. 
Du bokar enkelt dina biljetter HÄR

Campingpaket 1 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 1 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till toalett och dusch. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,0 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 

Campingpaket 2 + helgbiljett innehåller plats på campingområde 2 från torsdag till måndag, välj själv när du vill komma och åka. Du får tillgång till Toalett. Ingen el finns. Avståndet till Flygfesten-arenan är ca 1,3 km. Det ingår också en helgbiljett i köpet men glöm inte att köpa biljett till resten av sällskapet. 

Övrig camping

Camping Snöå GK, kontakta: saltvik8b@telia.com

Övernattningsmöjligheter

"Boende under Flygfesten" är Flygfestens egna facebookgrupp för er som erbjuder samt söker privat boende i och runt Vansbro kommun under evenemangsdagarna för Flygfesten 2022! OBS! Flygfesten ansvarar inte för bokningar/överenskommelser mellan gruppmedlemmar. Boende under Flygfesten

 

Övernattningsmöjligheter i och i närheten av Dala-Järna via Visit Dalarna
Hotell, vandrarhem, B&B, camping och stugby
Privata stugor


Andra aktiviteter i Dalarna

Vill du kombinera ditt besök på Flygfesten med andra aktiviteter i närområdet, så finns en uppsjö av utflyktsmål i närheten.

Mer info: visitdalarna.se

#flygfesten
Copyright © 2022 Västerdalarnas Flygklubb